Acu Laser Prof Nik Omar

Acu Laser Prof Nik Omar
Kegunaan Laser LLLT Prof Nik ialah untuk meningkatkan metabolisma dan menguatkan sistem imuniti, tiada kesan sampingan, tiada dadah, tiada kimia, selamat dan boleh digunakan untuk satu keluarga - safe- effective, non-drugs, non-invasive - scientifically proven - patient friendly - maklumat lanjut sila hubungi 03 4042 2020 atau 019 9401915

Thursday, July 15, 2010

Apa Kegunaan Laser Therapy Acupuncture

LLLT @ laser akupunktur adalah sejenis alat untuk kesihatan sejagat yang disyurkan oleh doktor untuk merawat kes-kes kronik seperti buah pinggang, tekanan darah tinggi, kencing manis, strok, jantung, kolestrol, pelancaran peredaran darah, dll.

Apakah Terapi laser ini dikaji secara saintifik ?


Ya, laser terapi ini telah dikaji secara saintifik sebelum dipasar dan digunakan. Malah laser ini telah digunakan oleh negara-negara barat sejak tahun 1960 dan amat berkesan untuk merawat kes-kes yang disebutkan. Terdapat 2,500 lapuran penyelidikan dan kajian saintifik yang telah dicetak dan 90% daripada kajian ini adalah hasil kajian klinikal yang berkesan dan telah diguna pakai diseluruh dunia.

Bagaimana laser ini Boleh Membantu Merawat Kanser ?


Kajian keatas tikus yang mengalami ketumbuhan ( tumor) didapati ketubuhan hilang ( completely disappear) setelah menjalani terapi ini secara sistematik.

Bolehkan leser ini digunakan bersama ubat-ubat hospital ?


Laser ini boleh dipakai dan boleh digunakan bersama ubat-ubat lain seperti ubat hospital, ubat homeopati, ubat herba atau makanan kesihatan lainnya.

Adakah ianya mabuk dengan durian atau makanan lain

Tidak, ianya tidak mabuk dengan apa-apa makanan sekali pun

Dimanakah alat ini boleh didapati


Apakah rawatan menyakitkan
Tdak rawatan ini tidak menyakit, dan tidak merasa apa-apa, ianya diletakkan dihujung hidung yang terdapat banyak saraf dan salah satu titik akupunktur yang bagus untuk meningkatkan immun sistem.

Alat ini boleh didapati di KL, Bangi, Damansara Utama, Shah Alam atau Gelang Mas, Pasir Mas, Kelantan. Sila dial no. 03 4042 2020 atau 019 9401915

No comments:

Post a Comment